Uit de Leeuwarder Courant van 27augustus 2010:
Dit is gekrabbeld op:

2011-04-15

Misky is ondertussen 1 jaar oud.
Ze doet het prima. Vooral schapen drijven is haar favoriete bezigheid. Doen we nu minstens 2 x per week. Ook Dingo vind dit prachtig.

Verder trainen we 3 x per week in de hal van hondeschool Doggyfun. Gerda van der Linden helpt ons om de onderdelen van de act scherper te krijgen. Met Misky zijn we bezig met een eigen nummer. Ze vind dit toch leuk.

Op de hondenshow op 2de paasdag in het WTC/Expo laten we een nieuw nummertje met Misky zien. Ze ontwikkelt zich tot een dame.

Tara zit in het bejaarden huis bij Johanna en Rob, mijn schoonzus en broer. Helemaal naar haar zin veel slapen, mee boodschappen doen, iedere dag wat bejaarde eenden drijven wat wil je nog meer als je binnenkort 14 jaar wordt. Een echt hondenleven in de positieve zin.

Harry

Dit is gekrabbeld op:

2010-08-30

Lieve mensen,
Wat een spannende periode, maar wat heb ik ook genoten. Al die mensen die op me gestemd hebben, geweldig bedankt.
We hadden maar 14 kaarten kunnen krijgen voor de live opname. Dus er waren "maar" 14 fans wat ik wat magertjes vond. De kaarten waren uitverkocht. Maar de momenten dat Dingo en ik op het podium stonden was iedereen onze fan.
Zoveel aanmoediging. En wat voelt dat naar meer. Geweldig.
Wat was dit een ervaring.
Gerda, van hondenschool Doggyfun Leeuwarden, en Thomas wil ik ook graag noemen. Gerda heeft me de gehele periode geholpen met trainen, meedenken en vormgeven aan de beide opnamen. Tijdens de eenden uitzending lag zij met een stijve nek achter het decor de deurtjes en het klokkengelui te regelen. Zij had de touwtjes in de handen. Gerda, bedankt. En Thomas was overal waar hij nodig was. Thomas je was vaak een rustpunt voor mij, bedankt. We waren 2 dagen lang een super team. Geloof mij in die hectiek van opnames is het heerlijk om de juiste mensen om je heen te hebben.

We zijn welliswaar niet door naar de finale. Maar voor mij hebben we gewonnen. Een super ervaring.
Nogmaals allemaal bedankt.
Dit is gekrabbeld op:

2010-08-27

Dit is gekrabbeld op:

2010-08-20

Het nieuwe straat decor is bijna klaar.
Tijdens de liveuitzending op 27 augustus 2010 zal het geheel te zien zijn.
Ik heb het getimmerd en het is geschilderd door Johanna en Tiemen van kunstwerkplaats Smoel uit Leeuwarden.
Ik ben er vreselijk trots op, zo mooi geschilderd en fantastische kleuren. Voor mij echte kunstenaars!

Hier een foto van 1 paneel waarop o.a. het botenhuis staat wat ook een deurtje heeft waardoor de eenden uit komen lopen. Tenminste dat is de bedoeling.
Dit is gekrabbeld op:

2010-07-29

Nieuw in ons gezelschap pup:

MISKY QUECHUA
komt uit Duitsland en is net zoals Tara, ren and tan, maar wat lichter van kleur. Zij zal Tara gaan vervangen want Tara is ondertussen 13 jaar oud en stokdoof. Wel blijft Tara meegaan naar optredens en blijft ze de eenden drijven want dat blijft feest voor de oude dame.

Aanvankelijk dacht ik dat Misky erg rustig was maar ze lijkt steeds meer op Dingo in zijn jonger jaren. Ondernemend, druk erg zelfstandig. We zien wel hoe het zich ontwikkeld.Dit is gekrabbeld op:

2010-07-11

HOLLAND’S GOT TALANT 2010

HARRIEHARREWAR EN ZIJN DIEREN ZITTEN IN DE HALVE FINALE
DE DATUM VAN DE LIVE OPNAMEN IS:

vrijdag 27 augustus Hilversum live uitzending halve finale

en als we door zijn
vrijdag 10 september Hilversum live uitzending finale