In 2002 kwam ik in contact met Paulo en Mayka en hun dochter Jansje, met z’n drieën de directie van circus ZANZARA, het kleinste familiecircus van Europa. Na een tijd meegeholpen te hebben met het opbouwen van de circustent , stelden Paulo en Mayka voor, dat ik met mijn hond Tara en de indische eendjes een act zou gaan doen. Zij hebben mij toen geholpen de act vorm te geven.


In de zomer van 2003 hebben we een maand in de Westerbouwing bij Arnhem gestaan. Bij dit optreden heb ik veel ervaring opgedaan. Op Koninginnedag 2004 had ik mijn eerste optreden in Apeldoorn. Zonder de eenden, want daar mocht ik niet mee reizen vanwege de toen heersende vogelgriep. Ik was toen gedwongen iets anders te bedenken met Tara. Omdat ik met Tara behendigheidsoefeningen had gedaan, kon ik een aantal hiervan goed gebruiken in de onvolledig geworden act. Geleidelijk groeide zo de act weer naar volledigheid, en er kwamen meer optredens. Al gauw ontstond de behoefte aan een tweede hond voor onze act. Dit werd Dingo. Tara en Dingo zijn van dezelfde moeder, dus halfzus en halfbroer.


In 2005 t.g.v. het jaarlijkse optreden van circus ZANZARA in Sittard, kreeg ik van Paulo en Mayka het verzoek een act met Dingo te bedenken, een act zonder attributen. Het moest een niet al te drukke act zijn, aangezien Dingo door zijn enthousiasme snel de neiging heeft zich over de kop te werken. Uit de samenwerking met Dingo groeide geleidelijk aan een heel ander soort optreden voort, een optreden dat zich nog steeds verder ontwikkelt.

In 2010 is Misky erbij gekomen. Tara is 13 jaar oud en doof. Zij kan de act niet meer doen. Misky zal haar vervangster moeten worden.